Зміст запису в графі |
|
Найменування молочної сировини. |
Назва сировини (молоко, вершки), яка перевозиться з господарства, молокоприймального пункту |
Маса, кг, графи 2, 3 |
При перевезенні молока вказується його кількість натуральної жирності (графа 2) та в перерахунку на базисну жирність (графа 3) |
Вміст жиру, вміст білка, кислотність, температура, графи 4-7, ступінь чистоти, графа 9, густина, графа 11 |
Фактичний вміст жиру, білка, кислотність, температура, ступінь чистоти, густина молока вказуються за даними лабораторії вантажовідправника |
Прийнято, графа 1 |
Найменування молочної сировини, яка прийнята молокоприймальним пунктом, молокопереробним підприємством |
Маса з натуральним вмістом жиру в перерахунку на базисну жирність, графи 2, 3, вміст жиру, вміст білка, кислотність, температура, ступінь чистоти, густина, термостійкість, графи 4-7, 9, 11, 13 |
Ці показники визначаються при прийманні молока на молокоприймальних пунктах, молокопереробних підприємствах згідно з вимогами ДСТУ 3662-97 "Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі", затвердженими наказом Держспоживстандарту України від 05 грудня 1997 року № 736 (далі - ДСТУ 3662-97), а з 01 січня 2017 року - відповідно до вимог ДСТУ 3662:2015 "Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови", затверджених наказом державного підприємства "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" від 22 червня 2015 року № 61 (далі - ДСТУ 3662:2015) |
Показники граф 8, 10, 12, 14 |
Періодичність визначення цих показників установлюється з урахуванням вимог ДСТУ 3662-97 і ДСТУ 3662:2015 |