Харчові продукти-1 |
Максимальні рівні, мг NO-3/кг |
||
1 |
2 |
3 |
|
1.1 |
Свіжий шпинат-2 |
Захищений ґрунт |
3000,0 |
1.2 |
Консервований, заморожений або свіжоморожений шпинат |
|
2000,0 |
1.3 |
Свіжий салат-латук (Lactuca sativa L.), вирощений у захищеному і у відкритому ґрунті, крім латуку, зазначеного в пункті 1.4 |
Врожай у період з 01 жовтня по 31 березня: |
|
1.4 |
Салат-латук "Айсберг" |
Латук, вирощений у захищеному ґрунті |
2500,0 |
1.5 |
Рукола |
Врожай у період з 01 жовтня по 31 березня |
7000,0 |
1.6 |
Перероблені продукти харчування, основу яких становлять злаки, і дитяче харчування для дітей грудного віку (0-1 рік) та раннього віку (1-3 роки)-3 |
|
200,0 |
Дитяче харчування: |
|
50,0 |
|
Плодоовочеві консерви, овоче-молочні суміші на овочевій основі |
|
100,0 |
|
1.7 |
Картопля |
|
250,0 |
1.8 |
Капуста білокачанна |
Рання (до 01 вересня) |
900,0 |
1.9 |
Морква |
Рання (до 01 вересня) |
400,0 |
1.10 |
Томати |
|
150,0 |
1.11 |
Огірки |
Захищений ґрунт |
300,0 |
1.12 |
Буряк столовий |
|
1400,0 |
1.13 |
Цибуля ріпчаста |
|
80,0 |
1.14 |
Цибуля-перо |
Захищений ґрунт |
800,0 |
1.15 |
Листові овочі (салати, шпинат, щавель, капуста салатна, петрушка, селера, кінза, кріп тощо) |
Захищений ґрунт |
3000,0 |
1.16 |
Дині |
|
90,0 |
1.17 |
Кавуни |
|
60,0 |
1.18 |
Перець солодкий |
Захищений ґрунт |
400,0 |
1.19 |
Кабачки |
|
400,0 |
1.20 |
Гарбузи (для виготовлення консервів для дитячого харчування) |
|
200,0 |
1.21 |
Яблука |
|
60,0 |
1.22 |
Груші |
|
60,0 |
1.23 |
Виноград столових сортів |
|
60,0 |