Найменування |
Код синтетичного обліку |
Кількість |
Ціна |
Сума |
|
дебет |
кредит |
||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
М'ясо 2 кат. |
|
|
|
|
|
М'ясо 3 кат. |
|
|
|
|
|
М'ясо 4 кат. |
|
|
|
|
|
М'ясо н/с |
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
Субпродукти 1 кат. |
|
|
|
|
|
Печінка |
|
|
|
|
|
Нирки |
|
|
|
|
|
Язик |
|
|
|
|
|
Серце |
|
|
|
|
|
Діафрагма |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
Субпродукти 2 кат. |
|
|
|
|
|
Шлунок |
|
|
|
|
|
Калтик |
|
|
|
|
|
М'ясо обрізне |
|
|
|
|
|
Легені |
|
|
|
|
|
Ноги |
|
|
|
|
|
Вуха |
|
|
|
|
|
Голова |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
Жир-сирець |
|
|
|
|
|
Шкіра |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|