|
Вантаж |
Тара і спосіб упакування |
Примітка |
|
1 |
2 |
3 |
|
Яблука ранні |
Ящики місткістю 20 - 25 кг. В ящики укладаються плоди одного розміру і сорту |
Для доставки у торговельну мережу без переупакування |
|
Яблука для перероблення |
Ящики місткістю 400 - 425 кг та без тари на підстилці з соломи |
Для доставки у сховища. Перевезення навалом допускається у період масових заготівель і реалізації |
|
Яблука столові |
Ящики місткістю 20 - 25 кг |
Для доставки у торговельну мережу |
|
тверді та яблука пізні |
Ящики місткістю 400 - 425 кг |
Для доставки у сховища |
|
При доставці у торговельну мережу яблука великих і середніх розмірів 1-го сорту обгортають тонким папером, кожен плід окремо. Яблука дрібні, розміром до 40 мм у діаметрі, можуть бути упаковані в ящики насипом. Стружка кладеться на дно та під кришку ящика |
||
|
Груші м'які |
Ящики, ящики-лотки, решета (можуть ув'язуватись у паки). Пакують плоди в один шар |
Для доставки у торговельну мережу без переупакування |
|
Груші тверді |
Корзини, ящики місткістю 20 - 25 кг |
Для доставки у сховища і торговельну мережу |
|
Айва |
Ящики місткістю 15 - 20 кг |
Для доставки у сховища і торговельну мережу |
|
Слива, алича |
Ящики місткістю 12 - 15 кг, решета місткістю до 6 кг (решета можуть ув'язуватись у паки) |
Для доставки у торговельну мережу та на перероблення |
|
Вишні |
Кошики, решета місткістю до 6 кг |
Для доставки у торговельну мережу без переупакування |
|
Ящики і корзини місткістю до 12 кг (решета і плоскі корзини можуть ув'язуватись у паки) |
Для доставки у сховища і на перероблення |
|
|
Персики м'які |
Ящики-лотки, піддони місткістю до 5 кг. Укладаються плоди одним шаром |
Для доставки у торговельну мережу без переупакування |
|
Персики тверді |
Кошики, ящики і піддони місткістю до 12 кг. Укладаються плоди в рівень з краями тари з невеликим підвищенням до центра. Висота шару 10 - 15 см. Персики калібруються за розмірами: великі - більше 50 мм у діаметрі, середні - 35 - 50 мм, дрібні - менше 35 мм |
Для доставки у торговельну мережу |
|
Абрикоси |
Ящики, кошики, решета, піддони місткістю до 12 кг |
Для доставки у сховища і торговельну мережу |
|
Великі плоди абрикосів укладаються в ящики рядами, а середні та дрібні плоди укладаються насипом з викладенням верхнього ряду. Абрикоси укладаються в рівень з краями тари з невеликим підвищенням до центра |
||
|
Черешні |
Відкриті ящики місткістю до 10 кг. Ящики та кошики місткістю до 12 кг. Черешні упаковуються насипом з викладенням верхнього ряду. Вистилання дна і боків тари папером не дозволяється |
Для доставки у торговельну мережу |
|
Смородина, порічка та агрус |
Кошики, ящики місткістю до 10 кг. Ящики, лотки, решета місткістю до 6 кг. |
Для доставки у торговельну мережу |
|
Ящики, кошики місткістю до 20 кг |
Для доставки на перероблення |
|
|
Суниці |
Ящики-лотки, кошики місткістю до 3 кг. |
Для доставки у торговельну мережу |
|
Те саме місткістю до 5 кг. |
Для доставки на перероблення |
|
|
Кошики та ящики наповнюються з невеликим підвищенням до центра. Вистилання дна і боків тари папером не дозволяється |
||
|
Малина |
Плоскі ящики-лотки, кошики місткістю до 3 кг. |
Для доставки у торговельну мережу |
|
Те саме місткістю до 5 кг. |
Для доставки на перероблення |
|
|
Кошики та ящики наповнюються з невеликим підвищенням до центра. Вистилання дна і боків тари папером не дозволяється |
||
|
Виноград |
Лотки і решета місткістю до 7 кг, закриті ящики місткістю 10 - 12 кг (решета можуть бути ув'язані у паки) |
Для доставки у сховища і торговельну мережу |
|
Кавуни |
Контейнери, клітки, а також без тари на підстилці з соломи. |
Для доставки у сховища і торговельну мережу. Доставка навалом допускається у період масових заготівель і реалізації |
|
Дині |
Контейнери, клітки місткістю до 50 кг і без тари на підстилці з соломи |
Для доставки у сховища і торговельну мережу. Доставка навалом допускається у період масових заготівель і реалізації |
|
У кожну одиницю упаковки укладаються плоди одного розміру, помологічного і товарного сорту |