|
№ |
Найменування вантажу |
Температура вантажу, який подається для перевезення, °C |
|
М'ясо |
||
|
а) морожене |
||
|
1 |
Яловичина |
не вище -6 |
|
2 |
Баранина та козлятина |
не вище -6 |
|
3 |
Свинина |
не вище -6 |
|
4 |
Блоки м'ясні |
не вище -6 |
|
5 |
М'ясо птиці, м'ясо кроля |
не вище -6 |
|
6 |
Субпродукти |
не вище -6 |
|
7 |
Жир-сирець, шпик свинячий |
не вище -8 |
|
б) охолоджене |
||
|
8 |
Яловичина |
від 0 до +4 |
|
9 |
Баранина та козлятина |
від 0 до +4 |
|
10 |
Свинина |
від 0 до +4 |
|
11 |
М'ясо птиці, м'ясо кроля |
від 0 до +4 |
|
в) остигле |
||
|
12 |
Яловичина |
від +4 до +12 |
|
13 |
Телятина та баранина |
від +4 до +12 |
|
М'ясопродукти |
||
|
14 |
Ковбаси сирокопчені, копчені та м'ясокопченості |
не вище +15 |
|
15 |
Ковбаси варені |
від 0 до +16 |
|
16 |
Бекон солений |
не вище +8 |
|
17 |
Солонина із свинини та яловичини, м'ясопродукти солені |
не вище +12 |
|
18 |
Жири тваринні, топлені харчові |
не вище +18 |