№№
п/п

Найменування вантажу

Температура вантажу, який подається для перевезення, °C

 

М'ясо

 

 

а) морожене

 

1

Яловичина

не вище -6

2

Баранина та козлятина

не вище -6

3

Свинина

не вище -6

4

Блоки м'ясні

не вище -6

5

М'ясо птиці, м'ясо кроля

не вище -6

6

Субпродукти

не вище -6

7

Жир-сирець, шпик свинячий

не вище -8

 

б) охолоджене

 

8

Яловичина

від 0 до +4

9

Баранина та козлятина

від 0 до +4

10

Свинина

від 0 до +4

11

М'ясо птиці, м'ясо кроля

від 0 до +4 

 

в) остигле

 

12

Яловичина

від +4 до +12

13

Телятина та баранина

від +4 до +12

 

М'ясопродукти

 

14

Ковбаси сирокопчені, копчені та м'ясокопченості

не вище +15

15

Ковбаси варені

від 0 до +16

16

Бекон солений

не вище +8

17

Солонина із свинини та яловичини, м'ясопродукти солені

не вище +12

18

Жири тваринні, топлені харчові

не вище +18