№№ |
Найменування вантажу |
Температура вантажу при вантаженні, |
Температура повітря в кузові авторефрижератора при перевезенні, °C |
Примітка |
|
від |
до |
||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
1 |
Морожені вантажі (м'ясо, субпродукти, м'ясо кролика, птиця, риба, шпик, яєчні морожені продукти)* |
не вище -8 |
не вище -12 |
|
|
2 |
Масло вершкове* |
-6 |
не вище -6 |
|
|
3 |
Слабосолені оселедці у ящиках |
-6 |
не вище -6 |
|
|
4 |
Жири тваринні топлені, маргарин, масло топлене* |
0 |
0 |
-3 |
|
5 |
Маринади, балики копчені і в'ялені, ікра рибна (крім зазначеної у п. 6)* |
0 |
0 |
-3 |
|
6 |
Ікра рибна (зерниста, паюсна, лосося, міцносолена частикова) |
0 |
0 |
-5 |
|
7 |
Ковбаси копчені* |
0...+4 |
0 |
-3 |
|
8 |
Ковбаси напівкопчені* |
0...+4 |
0 |
-3 |
|
9 |
Ковбаси сирокопчені |
+8...+12 |
+10 |
+4 |
|
10 |
Ковбаси, сосиски та сардельки варені |
+8 |
0 |
+6 |
Перевезення більше 24 годин не допускається |
11 |
Риба охолоджена і перекладена льодом |
+3 |
0 |
-1 |
|
12 |
М'ясо остигле |
+4...+12 |
+10 |
+4 |
|
13 |
М'ясо і птиця охолоджені |
0...+4 |
0 |
-1 |
|
14 |
Консерви (крім рибних) |
- |
+15 |
+20 |
|
15 |
Консерви рибні |
0 |
+6 |
+1 |
|
16 |
Пресерви рибні |
0 |
0 |
-5 |
|
17 |
Риба гарячого копчення заморожена* |
-10 |
не вище -8 |
- |
|
18 |
Яйця: |
|
|
|
|
не піддані обробці холодом |
+8 |
+8 |
+4 |
|
|
із холодильника |
+3 |
+3 |
0 |
|
|
19 |
Сири |
+8 |
+8 |
-2 |
|
20 |
Абрикоси |
+3 |
+3 |
0 |
|
21 |
Ананаси та інші аналогічні вантажі |
+10...+13 |
+11 |
+8 |
|
22 |
Банани (недоспілі) |
+12 |
+15 |
+1 |
Спілі не перевозяться Тривалість перевезення не більше 3 діб |
23 |
Вишні, черешні |
+3 |
+2 |
+1 |
|
24 |
Виноград |
+8 |
+8 |
+1 |
|
25 |
Груші |
+6...+8 |
+5 |
+3 |
|
26 |
Персики |
+4 |
+4 |
+1 |
|
27 |
Смородина, порічка, агрус |
+3 |
+2 |
0 |
Перевезення більше 24 годин не рекомендується |
28 |
Слива, алича |
+7 |
+7 |
+1 |
|
29 |
Цитрусові: |
|
|
|
|
апельсини |
+7...+10 |
+10 |
+4 |
|
|
лимони недоспілі |
+12...+15 |
+12 |
+8 |
|
|
лимони спілі |
+8 |
+8 |
+2 |
|
|
мандарини |
+5...+8 |
+8 |
+2 |
|
|
30 |
Чорниця |
+4 |
+4 |
0 |
|
31 |
Баклажани |
+7...+10 |
+10 |
+8 |
|
32 |
Дині |
+8...+10 |
+10 |
+8 |
|
33 |
Огірки |
+10 |
+10 |
+5 |
|
34 |
Кабачки |
+6 |
+6 |
+1 |
|
35 |
Капуста рання качанна |
+8 |
+8 |
+1 |
|
36 |
Капуста брюссельська |
+8 |
+12 |
+1 |
|
37 |
Капуста цвітна |
+8 |
+8 |
+1 |
|
38 |
Помідори бурі і рожеві |
+15 |
+15 |
+8 |
|
39 |
Помідори червоні |
+8 |
+8 |
+4 |
|
40 |
Морква рання |
+8 |
+8 |
+1 |
|
41 |
Редька |
+8 |
+8 |
+1 |
|
42 |
Квасоля овочева |
+10 |
+8 |
+2 |
|
43 |
Горох лопатка |
+5 |
+5 |
+1 |
|
44 |
Молоко свіже і пастеризоване, молочні продукти у пляшках і тетрапаках |
+5 |
+5 |
|
Перевезення більше 12 годин не рекомендується |
45 |
Молоко згущене та порошкоподібне* |
+6 |
+6 |
+2 |
|
46 |
Швидкозаморожені м'ясні, рибні, кулінарні вироби, фрукти та ягоди, густі соки із фруктів* |
-18 |
не вище -18 |
|
|
47 |
Морозиво |
не вище -18 |
не вище -14 |
|
У літній період вантажовідправник додатково рефрижератор завантажує 0,75 - 1,0 сухого льоду |
48 |
Масло рослинне |
+12 |
+10 |
+2 |
|
49 |
Дріжджі |
0...+4 |
0 |
+4 |
|