Найменування товару

Код згідно з 
УКТЗЕД

Обсяг квоти/ одиниця виміру

 

Срібло (включаючи срібло з покриттям із золота або платини), у необробленому або напівобробленому вигляді, або у вигляді порошку (крім банківських металів)

7106

0 грамів

 

Золото (включаючи золото з покриттям із платини), необроблене або напівоброблене, або у вигляді порошку (крім банківських металів)

7108

0 грамів

 

Відходи або брухт дорогоцінних металів чи металів, плакованих дорогоцінними металами; інші відходи або брухт із вмістом дорогоцінних металів чи сполук дорогоцінних металів, використовувані переважно для добування дорогоцінних металів

7112

0 грамів

 

__________ 
Примітка.


Обсяги квоти товарів за кодами згідно з УКТЗЕД 7106, 7108 і 7112 установлено в перерахунку на масу дорогоцінного металу в чистоті. 
Експорт зазначених товарів здійснюється безпосередньо державною установою “Державне сховище дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України” без ліцензій. 
Експорт та імпорт дорогоцінних металів, що належать до банківських металів, здійснюються у порядку, установленому Національним банком. 
Національний банк здійснює експорт та імпорт товарів, визначених у пункті 7 частини першої статті 42 Закону України “Про Національний банк України”, без ліцензій.