Код згідно з |
Обсяг тарифної квоти, метричних тонн* |
|
Баранина або козлятина, свіжа, охолоджена або морожена |
0204 |
500 |
Перець роду Capsicum або роду Pimenta, свіжий або охолоджений |
0709 60 |
5000 |
Овочі сушені, цілі, нарізані шматками, скибками, подрібнені чи у вигляді порошку, але без будь-якої подальшої обробки |
0712 |
500 |
Плоди сушені, крім тих, що включені до товарних позицій 0801-0806; суміші горіхів або сушених плодів цієї групи |
0813 |
200 |
Перець роду Piper; стручковий перець роду Capsicum або пахучий перець роду Pimenta, сушені або подрібнені чи мелені |
0904 |
500 |
Рослини, частини рослин, насіння та плоди, які використовуються в основному у парфумерії, медицині або для боротьби з комахами, паразитами тощо, свіжі або сушені, порізані або непорізані, подрібнені або неподрібнені, мелені або немелені |
1211 90 |
500 |
Кондитерські вироби з цукру (включаючи білий шоколад), без вмісту какао |
1704 |
500 |
Шоколад та інші готові харчові продукти з вмістом какао |
1806 |
500 |
Готові харчові вироби, одержані шляхом здуття або смаження зерна зернових культур чи зернових продуктів (наприклад, кукурудзяні пластівці); зернові культури (крім кукурудзи) у вигляді зерна або пластівців, гранул чи оброблені іншим способом (за винятком борошна, крупки, крупів), попередньо проварені або приготовлені іншим способом, в іншому місці не зазначені |
1904 |
500 |
Печиво солодке сухе; вафлі та вафельні облатки |
1905 31 |
100 |
Овочі, плоди та інші їстівні частини рослин, приготовлені або консервовані з доданням оцту чи оцтової кислоти |
2001 |
6000 |
Томати, приготовлені або консервовані без додання оцту чи оцтової кислоти |
2002 |
4000 |
Овочі, приготовлені або консервовані без додання оцту чи оцтової кислоти, незаморожені, крім продуктів товарної позиції 2006 |
2005 |
3000 |
Варення, джеми, плодові желе, мармелад, плодове або горіхове пюре, плодові або горіхові пасти, одержані шляхом теплової обробки, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин |
2007 |
100 |
Плоди, горіхи та інші їстівні частини рослин, приготовлені або консервовані іншим способом, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин або спирту, в іншому місці не зазначені |
2008 |
500 |
Соки з плодів (включаючи виноградне сусло) або соки овочеві, незброджені та без додання спирту, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин |
2009 |
3000000** |
Продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця |
2103 |
3000 |
Вина виноградні, включаючи вина кріплені; сусло виноградне, крім продуктів товарної позиції 2009 |
2204 |
40000000** |
Спиртові дистиляти та спиртні напої, одержані шляхом перегонки виноградного вина або вичавок винограду |
2208 20 |
100000** |
Спиртові напої |
2208 90 |
100000** |
Оцет харчовий та його замінники, одержані з оцтової кислоти |
2209 00 |
100000** |
Тютюн з невідділеною середньою жилкою |
2401 10 |
10000 |