__________
Примітки:

1. Оклади за військовим (спеціальним) званням визначаються в порядку, встановленому пунктом 4 постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2017 р. № 704. У разі коли розмір окладу визначено у гривнях з копійками, цифри до 4,99 відкидаються, від 5 і вище заокруглюються до 10 гривень.
2. Виплата військовослужбовцям окладів за військовими званнями “генерал-полковник”, які присвоєні до 1 жовтня 2020 р., зберігається за ними у розмірах, встановлених законодавством.
3. Виплата військовослужбовцям окладів за військовими званнями “старший прапорщик”, “старший мічман”, “прапорщик”, “мічман”, “старшина”, “головний корабельний старшина”, які присвоєні до 1 жовтня 2020 р., зберігається за ними до завершення проведення переатестації у розмірах, встановлених законодавством.
Виплата особам молодшого начальницького складу служби цивільного захисту окладів за спеціальними званнями “старший прапорщик служби цивільного захисту”, “прапорщик служби цивільного захисту”, “старшина служби цивільного захисту”, “старший сержант служби цивільного захисту”, “молодший сержант служби цивільного захисту” зберігається за ними до присвоєння нових відповідних спеціальних звань у розмірах, встановлених законодавством.