__________________________________________________________________________ (далі - СОК) 1. Загальні відомості про СОК: Адміністративно-територіальна одиниця (область) _________________________________________ Дата державної реєстрації ______________________________________________________________ Поштова адреса _______________________________________________________________________ Код згідно з ЄДРПОУ __________________________________________________________________ Напрям діяльності _____________________________________________________________________ Кількість членів СОК ________________ осіб, з них фермерських господарств __________________ Кількість землі у членів СОК, га _________________________________________________________ Для СОК молочарського, м'ясного напряму діяльності - кількість тварин, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства __________, з них корів, кіз, овець _________ голів. Для СОК із заготівлі та переробки продуктів бджільництва - кількість пасік _______ одиниць. П. І. Б. керівника ______________________________________________________________________ Контактний телефон керівника __________________________________________________________ 2. Обґрунтування необхідності отримання фінансової підтримки __________________________ 3. Перелік та вартість обладнання для отримання фінансової підтримки |