|
Найменування продукту |
Вікова група (років) |
|||
|
від 1 до 3 |
від 3 до 6 (7) |
|||
|
Кількість приймання їжі |
||||
|
3 |
4 |
3 |
4 |
|
|
Хліб житній |
20 |
30 |
40 |
60 |
|
Хліб пшеничний |
55 |
80 |
80 |
120 |
|
Борошно пшеничне |
15 |
20 |
25 |
32 |
|
Крохмаль |
3 |
3 |
4 |
4 |
|
Крупи, бобові, макаронні вироби |
30 |
40 |
45 |
50 |
|
Картопля |
130 |
150 |
190 |
220 |
|
Овочі різні |
180 |
210 |
230 |
260 |
|
Фрукти свіжі, цитрусові |
45 |
90 |
100 |
100 |
|
Соки |
50 |
50 |
70 |
100 |
|
Фрукти сушені |
10 |
10 |
10 |
10 |
|
Кондитерські вироби |
5 |
15 |
15 |
20 |
|
Цукор |
35 |
40 |
45 |
50 |
|
Мед, медопродукти |
1 |
1 |
2 |
2 |
|
Масло вершкове |
12 |
19 |
21 |
25 |
|
Олія |
6 |
9 |
9 |
15 |
|
Сало |
1 |
1 |
2 |
2 |
|
Яйця, штук |
1/4 |
1/2 |
1/2 |
1/2 |
|
Молоко, кисломолочні продукти |
350 |
450 |
400 |
500 |
|
Сир кисломолочний |
35 |
40 |
45 |
50 |
|
Сир твердий |
3 |
3 |
5 |
5 |
|
Сметана |
5 |
10 |
10 |
15 |
|
М'ясо, м'ясопродукти |
60 |
85 |
100 |
110 |
|
Риба, рибопродукти |
20 |
25 |
45 |
50 |
|
Кава злакова, цикорій |
1 |
1 |
4 |
4 |
|
Какао |
1 |
1 |
2 |
2 |
|
Чай |
0,2 |
0,2 |
0,2 |
0,2 |
|
Сіль, сіль йодована |
2 |
2 |
5 |
8 |
|
Дріжджі |
1 |
1 |
1 |
1,5 |
|
Лавровий лист |
0,05 |
0,05 |
0,1 |
0,1 |
|
Сухарі панірувальні |
2 |
3 |
2 |
3 |
|
Томатна паста |
2 |
3 |
2 |
3 |
|
Ванільний цукор |
0,1 |
0,1 |
0,1 |
0,1 |
|
Кислота лимонна |
0,1 |
0,1 |
0,1 |
0,1 |
|
Хімічний склад |
|
|
|
|
|
Білки |
46,6 |
60,6 |
68,1 |
81,5 |
|
у тому числі тваринні |
29,1 |
37,5 |
48,4 |
48,5 |
|
Жири |
45,6 |
63,5 |
71,7 |
86,5 |
|
у тому числі рослинні |
8,4 |
12,3 |
12,7 |
17,8 |
|
Вуглеводи |
167,6 |
229,3 |
239,2 |
298,8 |
|
Енергоцінність, ккал |
1267,2 |
1731,2 |
1874,8 |
2299,4 |