Відповідно до наказу керівника ___________________________________________________________
                                                                                                             (найменування органу, підрозділу, закладу)

від "___" ____________ 20__ року N ____ "Про призначення комісії з перевірки якості організації харчування суб'єктами господарювання" комісією у складі:

голова комісії __________________________________________________________________________

члени комісії: __________________________________________________________________________
                       __________________________________________________________________________
                       __________________________________________________________________________

проведено перевірку організації харчування суб'єктом господарювання у _____________________________________
     (найменування органу, підрозділу, закладу)

Під час перевірки були присутні представники виконавця:

______________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________

Під час перевірки з'ясовано:

1. Порядок зберігання продовольства на складі і санітарний стан об'єктів продовольчого призначення

______________________________________________________________________________________

2. Якість та повнота доведення встановлених норм харчування до кожного військовослужбовця

______________________________________________________________________________________

3. Своєчасність проходження персоналом, задіяним до організації харчування, щорічних обов'язкових профілактичних медичних оглядів ______________________________________________________________________________________

4. Використання (експлуатація) за призначенням та утримання в робочому стані (відновлення, поновлення тощо) військового майна

______________________________________________________________________________________

5. Якість та безпека продуктів харчування, їх відповідність чинним нормативним документам

______________________________________________________________________________________

6. Дотримання санітарних правил під час транспортування, зберігання, оброблення харчових продуктів, приготування страв та під час видачі готової їжі ______________________________________________________________________________________

Крім того, виявлено такі порушення:

______________________________________________________________________________________

Пропозиції:

1. За результатами проведення перевірки організації харчування суб'єктом господарювання скласти план усунення виявлених недоліків.

Термін - __________________________. Відповідальний - ____________________________________

2. ____________________________________________________________________________________

3. ____________________________________________________________________________________

4. Заборонити видачу для харчування продовольства:

______________________________________________________________________________________
(найменування продуктів харчування)
______________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________

5. Вилучити зі складу:

______________________________________________________________________________________
(найменування продуктів харчування)
______________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________

Голова комісії __________________________________________________________________________

Члени комісії: __________________________________________________________________________
                        __________________________________________________________________________
                        __________________________________________________________________________

З актом ознайомлені:

Представник замовника _________________________________________________________________

Представник виконавця _________________________________________________________________

"____" ____________ 20____ року