Відповідно до наказу керівника ___________________________________________________________ від "___" ____________ 20__ року N ____ "Про призначення комісії з перевірки якості організації харчування суб'єктами господарювання" комісією у складі: голова комісії __________________________________________________________________________ члени комісії: __________________________________________________________________________ проведено перевірку організації харчування суб'єктом господарювання у _____________________________________ Під час перевірки були присутні представники виконавця: ______________________________________________________________________________________ Під час перевірки з'ясовано: 1. Порядок зберігання продовольства на складі і санітарний стан об'єктів продовольчого призначення ______________________________________________________________________________________ 2. Якість та повнота доведення встановлених норм харчування до кожного військовослужбовця ______________________________________________________________________________________ 3. Своєчасність проходження персоналом, задіяним до організації харчування, щорічних обов'язкових профілактичних медичних оглядів ______________________________________________________________________________________ 4. Використання (експлуатація) за призначенням та утримання в робочому стані (відновлення, поновлення тощо) військового майна ______________________________________________________________________________________ 5. Якість та безпека продуктів харчування, їх відповідність чинним нормативним документам ______________________________________________________________________________________ 6. Дотримання санітарних правил під час транспортування, зберігання, оброблення харчових продуктів, приготування страв та під час видачі готової їжі ______________________________________________________________________________________ Крім того, виявлено такі порушення: ______________________________________________________________________________________ Пропозиції: 1. За результатами проведення перевірки організації харчування суб'єктом господарювання скласти план усунення виявлених недоліків. Термін - __________________________. Відповідальний - ____________________________________ 2. ____________________________________________________________________________________ 3. ____________________________________________________________________________________ 4. Заборонити видачу для харчування продовольства: ______________________________________________________________________________________ 5. Вилучити зі складу: ______________________________________________________________________________________ Голова комісії __________________________________________________________________________ Члени комісії: __________________________________________________________________________ З актом ознайомлені: Представник замовника _________________________________________________________________ Представник виконавця _________________________________________________________________ "____" ____________ 20____ року |