Прийом їжі

Назва страв згідно з розкладкою на

"___" ___________ 20__ року

Закладено в казан

Крупи (макаронні вироби)

Фактична маса, г

Прізвище кухаря, який приготував їжу

Висновок лікаря про якість приготовленої їжі та санітарний стан приміщень їдальні

Дозвіл чергового підрозділу на видачу їжі

Оцінка керівника підрозділу (або його заступника) смакових якостей кожної страви та повновагості порцій

 

м'ясо (риба)

картопля

 

страва

м'ясні (рибні) порції

 

маса

відсоток
відходів

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 

Сніданок

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обід

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вечеря