Прийом їжі |
Назва страв згідно з розкладкою на "___" ___________ 20__ року |
Закладено в казан |
Крупи (макаронні вироби) |
Фактична маса, г |
Прізвище кухаря, який приготував їжу |
Висновок лікаря про якість приготовленої їжі та санітарний стан приміщень їдальні |
Дозвіл чергового підрозділу на видачу їжі |
Оцінка керівника підрозділу (або його заступника) смакових якостей кожної страви та повновагості порцій |
|
|||
м'ясо (риба) |
картопля |
|||||||||||
страва |
м'ясні (рибні) порції |
|||||||||||
маса |
відсоток |
|
||||||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|
Сніданок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Обід |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вечеря |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|