__________
Примітки.

1. Посадові оклади державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя з урахуванням категорій, підкатегорій та рівнів державних органів визначаються шляхом множення мінімального розміру посадового окладу підкатегорії В3 у місцевих загальних судах, який становить два розміри прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня 2020 р., на відповідний коефіцієнт. У разі коли посадовий оклад визначено у гривнях з копійками, цифри до 4,99 відкидаються, від 5 і вище - заокруглюються до 10 гривень (крім мінімального розміру посадового окладу підкатегорії В3).
2. Посадові оклади державних службовців апарату Верховного Суду (Верховного Суду України) визначаються відповідно до цієї схеми з коефіцієнтом 1,3.
3. Посадові оклади державних службовців секретаріату Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України визначаються відповідно до цієї схеми з коефіцієнтом 1,35.
4. Посадові оклади державних службовців ДСА визначаються відповідно до цієї схеми з коефіцієнтом 1,6.
Посадові оклади державних службовців вищих спеціалізованих судів, апеляційних та місцевих судів, територіальних управлінь ДСА, які безпосередньо виконують функції із забезпечення кібербезпеки, кіберзахисту та безпеки інформаційних технологій, визначаються відповідно до цієї схеми з коефіцієнтом 1,2.