1. Реквізит "Джерело готівкових коштів" заповнюється в разі здавання інкасованих готівкових коштів клієнтів, при цьому зазначається або "торговельна виручка", або "виручка від наданих послуг", або інше (вказати, що саме).

2. У таблиці колонка 7 "Сума за номіналом, грн" може заповнюватися без розбивки суми валютних цінностей, що перевозяться, за номіналами відповідно до внутрішніх положень банку (інкасаторської компанії).

____________
1
Зазначається в разі здавання інкасованих коштів клієнтів, в інших випадках не заповнюється.

2 Зазначається в разі, якщо перерахунок валютних та інших цінностей внутрішніми правилами банку (інкасаторської компанії) контролюється контролером, в інших випадках не заповнюється.

3 Зазначається в разі, якщо в договорі між клієнтом і банком (інкасаторською компанією) є вимоги щодо зазначення в супровідному документі індивідуального призначення платежу, згідно з яким проінкасовані кошти повинні бути зараховані банком (інкасаторською компанією) на рахунок клієнта. В інших випадках не заповнюється.

4 Заповнюється лише в разі, якщо представник клієнта був присутній під час перерахунку вкладених у сумку валютних та інших цінностей.

5 Заповнюється лише в разі, якщо інкасатор був присутній під час перерахунку вкладених у сумку валютних та інших цінностей.

6 Зазначається в разі, якщо приймання валютних цінностей та інших цінностей від інкасаторів згідно з внутрішніми правилами банку (юридичної особи) здійснюється касовим працівником і контролером, в інших випадках не заповнюється.

7 У таблиці колонка 2 "Дебет" заповнюється за потреби.

8 У таблиці колонка 3 "Кредит" заповнюється за потреби.

Пояснення та примітки на паперовій версії документа супровідного касового ордера до сумки з валютними цінностями не зазначаються.";