Дата складання інформації:

 

 

 


                                                                                                       число            місяць         рік

Порядок
подання:

первинна інформація                                 

зміни в інформації             


Повне найменування суб'єкта аудиторської діяльності, який надає послуги з обов'язкового аудиту підприємству, що становить суспільний інтерес

 

Код за ЄДРПОУ суб'єкта аудиторської діяльності, який надає послуги з обов'язкового аудиту підприємству, що становить суспільний інтерес

 

Номер реєстрації суб'єкта аудиторської діяльності у Реєстрі аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності

 

Повне найменування підприємства, що становить суспільний інтерес, якому надаються послуги з обов'язкового аудиту

 

Код за ЄДРПОУ підприємства, що становить суспільний інтерес, якому надаються послуги з обов'язкового аудиту

 

Дата, на яку складена фінансова звітність підприємства, аудит якого проводиться

 

Тип події 1

Дата виявлення

Опис події

(класифікатор)

(дата)

(інформація про подію)

       


____________
1
В позиції "класифікатор" графи "Тип події" зазначається той вид інформації, який став відомий суб'єкту аудиторської діяльності під час проведення аудиторської перевірки:

інформація про порушення законодавства з питань, що належать до компетенції Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку;

інформація про суттєву загрозу або сумніви щодо можливості підприємства продовжувати діяльність на безперервній основі;

інформація про відмову суб'єкта аудиторської діяльності від висловлення думки із зазначенням питань, описаних у розділі "Основа для відмови від висловлення думки";

інформація про надання суб'єктом аудиторської діяльності негативної думки із зазначенням питань, описаних у розділі "Основа для негативної думки";

інформація про надання суб'єктом аудиторської діяльності модифікованої думки із зазначенням питань, описаних у розділі "Основа для думки із застереженням".

Примітки:

1. Інформацію, що подається до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку суб'єктом аудиторської діяльності, який надає послуги з обов'язкового аудиту фінансової звітності підприємству, що становить суспільний інтерес, нагляд за яким здійснює Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (далі - Інформація), суб'єкт аудиторської діяльності надсилає до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі - Комісія) в електронному вигляді відповідно до Положення про подання адміністративних даних та інформації у вигляді електронних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 13 травня 2011 року N 492, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 червня 2011 року за N 789/19527.

Повідомлення у вигляді електронного документа складається відповідно до опису розділів та схем XML-файлів, визначених окремим документом нормативно-технічного характеру.

2. У разі виникнення змін в даних, зазначених в Інформації, такі зміни мають бути повідомлені суб'єктом аудиторської діяльності не пізніше закінчення третього робочого дня після дати виявлення фактів.

3. Заповненню підлягають усі позиції встановленої форми Інформації. У разі відсутності тієї чи іншої інформації проставляють прочерк.

4. Дата складання Інформації зазначається арабськими цифрами у такій послідовності: число - два знаки, місяць - два знаки, рік - чотири знаки.

5. У рядку "Порядок подання" Інформації відповідна позиція, а саме: "первинна інформація" та "зміни в інформації" (у разі зміни даних в Інформації, попередньо поданої до Комісії) заповнюється позначкою "х".