Найменування посади 

Нормативна чисельність (максимальна) 

Умови введення 

Шеф-кухар 

На навчальний заклад 

Кухар 

З кількістю до 50 (включно) учнів, що харчуються 

З кількістю 51 - 200 учнів, що харчуються 

З кількістю 201 - 400 учнів, що харчуються 

З кількістю понад 400 учнів, що харчуються 

Завідувач виробництва 

З кількістю понад 300 учнів, що харчуються 

Підсобний робітник 

З кількістю до 50 (включно) учнів, що харчуються 

З кількістю 51 - 200 учнів, що харчуються 

З кількістю 201 - 400 учнів, що харчуються  

З кількістю понад 400 учнів, що харчуються 

Сестра медична з дієтичного харчування 

На навчальний заклад