| Найменування посади | Нормативна чисельність (максимальна) | Умови введення | 
| Шеф-кухар | 1 | На навчальний заклад | 
| Кухар | 1 | З кількістю до 50 (включно) учнів, що харчуються | 
| 2 | З кількістю 51 - 200 учнів, що харчуються | |
| 3 | З кількістю 201 - 400 учнів, що харчуються | |
| 4 | З кількістю понад 400 учнів, що харчуються | |
| Завідувач виробництва | 1 | З кількістю понад 300 учнів, що харчуються | 
| Підсобний робітник | 1 | З кількістю до 50 (включно) учнів, що харчуються | 
| 2 | З кількістю 51 - 200 учнів, що харчуються | |
| 3 | З кількістю 201 - 400 учнів, що харчуються | |
| 4 | З кількістю понад 400 учнів, що харчуються | |
| Сестра медична з дієтичного харчування | 1 | На навчальний заклад |