Найменування посади |
Нормативна чисельність (максимальна) |
Умови введення |
Шеф-кухар |
1 |
На навчальний заклад |
Кухар |
1 |
З кількістю до 50 (включно) учнів, що харчуються |
2 |
З кількістю 51 - 200 учнів, що харчуються |
|
3 |
З кількістю 201 - 400 учнів, що харчуються |
|
4 |
З кількістю понад 400 учнів, що харчуються |
|
Завідувач виробництва |
1 |
З кількістю понад 300 учнів, що харчуються |
Підсобний робітник |
1 |
З кількістю до 50 (включно) учнів, що харчуються |
2 |
З кількістю 51 - 200 учнів, що харчуються |
|
3 |
З кількістю 201 - 400 учнів, що харчуються |
|
4 |
З кількістю понад 400 учнів, що харчуються |
|
Сестра медична з дієтичного харчування |
1 |
На навчальний заклад |