Код рядка

I. Нарахування доходу та єдиного внеску за найманих працівників в розрізі місяців звітного кварталу

1

2

3

 

 

 

1

Загальна сума нарахованого доходу, усього (р. 1.1 + р. 1.2 + р. 1.3 + р. 1.4 + р. 1.5)

 

 

 

у т. ч.

1.1

сума нарахованої заробітної плати

 

 

 

1.2

сума винагороди за договорами цивільно-правового характеру

 

 

 

1.3

сума оплати перших п'яти днів тимчасової непрацездатності, що здійснюється за рахунок коштів платника податків

 

 

 

1.4

сума допомоги по тимчасовій непрацездатності, яка виплачується за рахунок коштів фонду соціального страхування

 

 

 

1.5

сума допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами

 

 

 

2

Сума нарахованого доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок, усього (р. 2.1 + р. 2.2 + р. 2.3 + р. 2.4 + р. 2.5)

 

 

 

2.1

Роботодавцями (22 %)

 

 

 

2.2

Підприємствами, установами і організаціями, фізичними особами - підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, працюючим особам з інвалідністю (8,41 %)

 

 

 

2.3

Підприємствами та організаціями всеукраїнських громадських організацій осіб з інвалідністю, зокрема товариств УТОГ, УТОС (5,3 %)

 

 

 

2.4

Підприємствами та організаціями громадських організацій осіб з інвалідністю, працюючим особам з інвалідністю (5,5 %)

 

 

 

2.5

додаткова база нарахування єдиного внеску (22 %)

 

 

 

3

Нараховано єдиного внеску, усього (р. 3.1 + р. 3.2 + р. 3.3 + р. 3.4 + р. 3.5 + р. 3.6)

 

 

 

у т. ч.

3.1

на суми нарахованої роботодавцями заробітної плати, винагороди за виконані роботи (надані послуги) за цивільно-правовими договорами, оплати допомоги по тимчасовій непрацездатності та допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами (22,0 %)

 

 

 

3.2

на суми заробітної плати, нарахованої підприємствами, установами і організаціями, у тому числі фізичними особами - підприємцями, у т. ч. тими, які обрали спрощену систему оподаткування працюючим особам з інвалідністю (8,41 %)

 

 

 

3.2.1

на суми заробітної плати, нарахованої підприємствами, установами і організаціями, працюючим особам з інвалідністю (22 %)

 

 

 

3.3

на суми заробітної плати, нарахованої підприємствами та організаціями всеукраїнських громадських організацій осіб з інвалідністю, зокрема товариствами УТОГ та УТОС (5,3 %)

 

 

 

3.3.1

на суми заробітної плати, нарахованої підприємствами та організаціями всеукраїнських громадських організацій осіб з інвалідністю, зокрема товариствами УТОГ та УТОС (22 %)

 

 

 

3.4

на суми заробітної плати, нарахованої підприємствами та організаціями громадських організацій осіб з інвалідністю, працюючим особам з інвалідністю (5,5 %)

 

 

 

3.4.1

на суми заробітної плати, нарахованої підприємствами та організаціями громадських організацій осіб з інвалідністю (за умов, визначених частиною чотирнадцятою статті 8 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"), працюючим особам з інвалідністю (22 %)

 

 

 

3.5

на суми різниці між розміром мінімальної заробітної плати та фактично нарахованої заробітної плати роботодавцями (22,0 %)

 

 

 

3.6

на суми мінімальної заробітної плати непрацюючому іншого з подружжя працівника дипломатичної служби (22 %)

 

 

 

4

Донараховано та/або доутримано єдиного внеску у зв'язку з виправленням помилок, допущених в попередніх звітних періодах, та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду, усього (р. 4.1 + р. 4.2 + р. 4.3)

 

 

 

4.1

Донараховано єдиного внеску у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду, з них:

 

 

 

4.1.1

8,41 %

 

 

 

4.1.2

5,30 %

 

 

 

4.1.3

5,50 %

 

 

 

4.2

Донараховано єдиний внесок за попередні звітні періоди внаслідок збільшення класу професійного ризику

 

 

 

4.3

Додатково утримано єдиного внеску за попередні звітні періоди

 

 

 

5

Сума пені, яка нарахована платником єдиного внеску самостійно відповідно до частини другої статті 25 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" що підлягає сплаті за звітний квартал, усього (гр. 1 + гр. 2 + гр. 3 рядка 5.1)

 

5.1

Сума пені, яка нарахована платником єдиного внеску самостійно відповідно до частини другої статті 25 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" що підлягає сплаті в розрізі місяців звітного кварталу

 

 

 

6

Сума на яку зменшено суму нарахувань та або утримань з єдиного внеску у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах, та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду, усього (р. 6.1 + р. 6.2 + р. 6.3)

 

 

 

6.1

Зменшено суму нарахувань з єдиного внеску у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду, з них:

 

 

 

6.1.1

8,41 %

 

 

 

6.1.2

5,30 %

 

 

 

6.1.3

5,50 %

 

 

 

6.2

Зменшено суму єдиного внеску за попередні звітні періоди внаслідок зменшення класу професійного ризику

 

 

 

6.3

Зменшено суму утримань за попередні звітні періоди

 

 

 

7

Загальна сума єдиного внеску, що підлягає сплаті, усього (р. 3 + р. 4 - р. 6)

 

 

 

8

Загальна сума єдиного внеску, що підлягає сплаті за звітний квартал, усього (гр. 1 + гр. 2 + гр. 3 рядка 7)

 

II. Нарахування грошового забезпечення та єдиного внеску за військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу та на суми допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами в розрізі місяців звітного кварталу (крім військовослужбовців строкової військової служби)

1

2

3

Сума нарахованого грошового забезпечення військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу (крім військовослужбовців строкової військової служби)

1

Сума грошового забезпечення (без обмеження максимальною величиною, на яку нараховується єдиний внесок), усього, грн

 

 

 

2

Сума грошового забезпечення, на яку нараховується єдиний внесок (у межах максимальної величини бази нарахування єдиного внеску), та додаткової бази нарахування, усього, грн (р. 2.1 + р. 2.2)

 

 

 

у т. ч.

2.1

Сума грошового забезпечення, на яку нараховується єдиний внесок (у межах максимальної величини бази нарахування єдиного внеску)

 

 

 

2.2

Додаткова база нарахування єдиного внеску

 

 

 

Сума нарахованої допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами:

3

Сума допомоги, усього, грн

 

 

 

4

Сума допомоги, на яку нараховується єдиний внесок (у межах максимальної величини бази нарахування єдиного внеску (р. 4.1 + р. 4.2))

 

 

 

у т. ч.

4.1

Сума допомоги, на яку нараховується єдиний внесок (у межах максимальної величини бази нарахування єдиного внеску)

 

 

 

4.2

Додаткова база нарахування єдиного внеску

 

 

 

Сума нарахованого єдиного внеску на грошове забезпечення військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу та на суми допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами в розрізі місяців звітного кварталу (крім військовослужбовців строкової військової служби)

5

На суми грошового забезпечення, усього: (р. 5.1 + р. 5.2)

 

 

 

5.1

Нараховано єдиного внеску (22,0 %);

 

 

 

5.2

Нараховано на суми різниці між розміром мінімальної заробітної плати та фактично нарахованого грошового забезпечення (22,0 %);

 

 

 

6

Донараховано та/або доутримано єдиного внеску у зв'язку з виправленням помилок, допущених в попередніх звітних періодах, та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду, усього (р. 6.1 + р. 6.2)

 

 

 

6.1

Донараховано єдиний внесок у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду

 

 

 

6.2

Додатково утримано єдиного внеску за попередні звітні періоди

 

 

 

7

Сума пені, яка нарахована платником єдиного внеску самостійно відповідно до частини другої статті 25 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" що підлягає сплаті за звітний квартал, усього (гр. 1 + гр. 2 + гр. 3 рядка 7.1)

 

7.1

Сума пені, яка нарахована платником єдиного внеску самостійно відповідно до частини другої статті 25 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" що підлягає сплаті в розрізі місяців звітного кварталу

 

 

 

8

Зменшено суму єдиного внеску у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах, та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду, усього (р. 8.1 + р. 8.2)

 

 

 

8.1

Зменшено грошового забезпечення у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду

 

 

 

8.2

Зменшено суму утримань за попередні звітні періоди

 

 

 

9

На суми допомоги, усього: (р. 9.1 + р. 9.2)

 

 

 

у т. ч.

9.1

нараховано єдиного внеску (22,0 %)

 

 

 

9.2

нараховано на суми різниці між розміром мінімальної заробітної плати та фактично нарахованою сумою допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами (22,0 %)

 

 

 

10

Донараховано сум допомоги у зв'язку з виправленням помилок, допущених в попередніх звітних періодах, та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду, усього (р. 10.1 + р. 10.2)

 

 

 

10.1

Донараховано єдиний внесок на суми допомоги у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах (22 %, 33,2 % в т. ч. донараховано суму допомоги до розміру мінімальної заробітної плати) та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду

 

 

 

10.2

Додатково утримано єдиного внеску за попередні звітні періоди (2 %)

 

 

 

11

Сума пені, яка нарахована платником єдиного внеску самостійно відповідно до частини другої статті 25 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" що підлягає сплаті за звітний квартал, усього (гр. 1 + гр. 2 + гр. 3 рядка 11.1)

 

11.1

Сума пені, яка нарахована платником єдиного внеску самостійно відповідно до частини другої статті 25 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" що підлягає сплаті в розрізі місяців звітного кварталу

 

 

 

12

Сума на яку зменшено суму нарахувань та або утримань з єдиного внеску у зв'язку у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах, та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду, усього (р. 12.1 + р. 12.2)

 

 

 

12.1

Зменшено суми допомоги у зв'язку та/або попередніх звітних періодах, та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду (22 %, 33,2 %, у т. ч. виходячи з розміру мінімальної заробітної плати)

 

 

 

12.2

Зменшено суму утримань за попередні звітні періоди (2 %)

 

 

 

13

Загальна сума єдиного внеску з сум грошового забезпечення, що підлягає сплаті, усього (р. 5 + р. 6 - р. 8)

 

 

 

14

Загальна сума єдиного внеску з сум грошового забезпечення, що підлягає сплаті за звітний квартал, усього (гр. 1 + гр. 2 + гр. 3 рядка 13)

 

15

Загальна сума єдиного внеску з сум у зв'язку з вагітністю та пологами, що підлягає сплаті, усього (р. 9 + р. 10 - р. 12)

 

 

 

16

Загальна сума єдиного внеску сум у зв'язку з вагітністю та пологами, що підлягає сплаті за звітний квартал, усього (гр. 1 + гр. 2 + гр. 3 рядка 15)

 

III. Нарахування грошового забезпечення та єдиного внеску за патронатних вихователів, батьків - вихователів та прийомних батьків в розрізі місяців звітного кварталу

1

2

3

1

Сума грошового забезпечення відповідно до законодавства, на яку нараховується єдиний внесок

 

 

 

2

Сума нарахованого єдиного внеску для патронатних вихователів, батьків - вихователів та прийомних батьків на суми грошового забезпечення відповідно до законодавства:

 

 

 

3

Донараховано єдиний внесок у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду

 

 

 

4

Зменшено суму єдиного внеску у зв'язку з виправленням помилки, допущеної в попередніх звітних періодах та/або у зв'язку з уточненням проведеним поза межами звітного періоду

 

 

 

5

Сума пені, яка нарахована платником єдиного внеску самостійно відповідно до частини другої статті 25 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" що підлягає сплаті за звітний квартал, усього (гр. 1 + гр. 2 + гр. 3 рядка 5.1)

 

5.1

Сума пені, яка нарахована платником єдиного внеску самостійно відповідно до частини другої статті 25 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" що підлягає сплаті в розрізі місяців звітного кварталу

 

 

 

6

Сума єдиного внеску, що підлягає сплаті усього (р. 2 + р. 3 - р. 4)

 

 

 

7

Загальна сума єдиного внеску, що підлягає сплаті за звітний квартал, усього (гр. 1 + гр. 2 + гр. 3 рядка 6)

 

 

 

Доповнення до податкового Розрахунку (заповнюється і подається відповідно до пункту 46.4 статті 46 глави 2 розділу II Податкового кодексу України) на _____ арк.

N з/п

Зміст доповнення