Додаток:

1. Фінансова звітність на останню звітну дату та фінансові звіти за минулий рік балансоутримувача, відповідального виконавця або замовника будівництва (у разі їх наявності).

2. Результати аналізу фінансового стану на останню звітну дату балансоутримувача, відповідального виконавця або замовника будівництва (у разі їх наявності).

3. Інформація про отримані позики та довгострокові кредити банків, у тому числі іноземних, а також про відсутність простроченої понад три місяці заборгованості з їх погашення та обслуговування.

4. Інформація про виділення земельних ділянок, стан розроблення проектно-кошторисної документації та проведення експертизи проектів будівництва у разі, коли до складу державного інвестиційного проекту включено проект будівництва.

5. Інформація про відсутність у відповідального виконавця (або замовника будівництва) простроченої понад три місяці заборгованості перед державним бюджетом із сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).

6. Копія титулу будови (об'єкта) для розпочатих проектів.

7. Поточний звіт про реалізацію державного інвестиційного проекту станом на початок поточного року або кварталу (для розпочатих проектів) за формою, встановленою Мінекономіки*.