|
Найменування показника якості насіння |
Мінімальна аналітична чистота*, |
Мінімальна норма проростання насіння |
Максимальний вміст вологи*, |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
|
Цукровий буряк |
|||
|
Базове насіння |
|||
|
Однонасінне, багатонасінне, диплоїдне та тетраплоїдне |
99 |
80 |
14,5 |
|
Сертифіковане |
|||
|
Однозародкове насіння |
98 |
80 |
14,5 |
|
Насіння точного висіву |
99 |
92 |
10,0 |
|
Насіння сортів з більш ніж 85 % диплоїдів |
98 |
80 |
14,5 |
|
Насіння сортів з більш ніж 15 % триплоїдів та/або тетраплоїдів |
97 |
75 |
14,5 |
|
Кормовий буряк |
|||
|
Однозародкове насіння, насіння точного висіву і насіння сортів з більш ніж 85 % диплоїдів |
97 |
73 |
14,5 |
|
Насіння сортів з більш ніж 15 % триплоїдів та/або тетраплоїдів |
97 |
73 |
14,5 |
|
Відсоткове співвідношення за масою інших видів рослин не має перевищувати 0,2. |
|||