25. Управління майном за цим договором припиняється у разі:

1) повного виконання управителем зобов'язань перед довірителем;

2) відмови довірителя від участі у фонді;

3) смерті довірителя - фізичної особи або ліквідації довірителя - юридичної особи;

4) відкріплення управителем закріпленого за довірителем об'єкта інвестування у разі невиконання зобов'язань, передбачених підпунктами 3 - 6 пункту 9 цього договору;

5) в інших випадках, передбачених правилами фонду.

26. Якщо довіритель виконав усі зобов'язання перед управителем та після прийняття об'єкта будівництва в експлуатацію підписав акт прийняття-передачі закріпленого за ним об'єкта інвестування, умови цього договору вважаються виконаними та управління майном припиняється.

27. У разі відкріплення від довірителя закріпленого за ним об'єкта інвестування управитель також відкріплює від довірителя всі закріплені за ним вимірні одиниці такого об'єкта інвестування. З моменту відкріплення об'єкта інвестування від довірителя управління майном припиняється, довіритель втрачає право вимоги на об'єкт інвестування та вимірні одиниці такого об'єкта, управитель зобов'язаний виплатити довірителю кошти у порядку, встановленому правилами фонду та цим договором.

28. Управитель відкріплює від довірителя закріплений за ним об'єкт інвестування у разі:

1) відмови довірителя від участі у фонді;

2) невиконання зобов'язань, передбачених підпунктами 3 - 6 пункту 9 цього договору.

29. Управитель повертає довірителю кошти у разі:

1) відмови довірителя від участі у фонді за його письмовою заявою;

2) зміни довірителем об'єкта інвестування та часткового повернення коштів з фонду (в разі зменшення кількості вимірних одиниць об'єкта інвестування та повного виконання довірителем зобов'язань щодо внесення коштів до фонду) за його письмовою заявою;

3) проведення остаточного розрахунку кількості вимірних одиниць об'єкта інвестування, що підлягає передачі у власність довірителю, в разі зменшення фактичної загальної площі об'єкта інвестування більш як на __________ вимірних одиниць;

4) відкріплення від довірителя закріпленого за ним об'єкта інвестування відповідно до цього договору.

30. Сума коштів, що підлягає поверненню довірителю у разі відмови від участі у фонді, визначається управителем виходячи з кількості закріплених за довірителем вимірних одиниць об'єкта інвестування, поточної ціни вимірної одиниці такого об'єкта на день передачі коштів в управління управителю за вирахуванням винагороди, належної управителю відповідно до умов цього договору.

31. Якщо управитель відкріпив від довірителя закріплений за ним об'єкт інвестування у разі невиконання зобов'язань, передбачених підпунктом 3 пункту 9 цього договору, сума коштів, що підлягає виплаті довірителю, визначається управителем виходячи з кількості закріплених за довірителем вимірних одиниць об'єкта інвестування та поточної ціни вимірної одиниці такого об'єкта станом на перший день місяця, наступного за місяцем, коли довіритель порушив графік внесення коштів до фонду, за вирахуванням винагороди управителю відповідно до правил фонду та цього договору.

32. В інших випадках сума коштів, що підлягає виплаті довірителю, визначається управителем виходячи з кількості закріплених за довірителем вимірних одиниць об'єкта інвестування та поточної ціни вимірної одиниці такого об'єкта станом на день відкріплення від довірителя закріпленого за ним об'єкта інвестування за вирахуванням винагороди управителю відповідно до правил фонду та цього договору.

33. Управитель повертає кошти спадкоємцю (спадкоємцям) або правонаступнику (правонаступникам) довірителя на підставі відповідної заяви та документа, що підтверджує право на спадщину (правонаступництво), в сумі, що визначається виходячи з кількості оплачених довірителем вимірних одиниць об'єкта інвестування та поточної ціни вимірної одиниці такого об'єкта станом на дату смерті довірителя - фізичної особи або дату ліквідації довірителя - юридичної особи за вирахуванням винагороди управителю відповідно до правил фонду та цього договору.

34. Сума коштів, яка підлягає поверненню у випадках, передбачених пунктами 30 - 33 цього договору, повертається довірителю (спадкоємцю (спадкоємцям) або правонаступнику (правонаступникам) довірителя) протягом п'яти днів _________________________________________
                                                                                                      (після здійснення управителем повної реалізації об'єкта інвестування
_____________________________________________________________________________________.
                                            або введення об'єкта будівництва в експлуатацію (необхідне зазначити))

35. За невиконання або неналежне виконання зобов'язань за цим договором та правил фонду винна сторона несе відповідальність відповідно до законодавства.

36. Управитель не має права на закріплення одного об'єкта інвестування за двома або більше довірителями.

37. Сторони не несуть відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов цього договору, що виникли в результаті настання обставин непереборної сили, які сторони не могли передбачити заздалегідь і які перешкоджають сторонам виконати свої зобов'язання за цим договором.

38. Спори між сторонами розв'язуються шляхом ведення переговорів або в судовому порядку.