з/п

Питання щодо дотримання суб’єктом вимог законодавства

Ступінь ризику суб’єкта господарювання

Позиція суб’єкта щодо негативного впливу вимоги законодавства
(від 1 до 4 балів)*

Відповіді на питання

Нормативне обґрунтування

так

ні

нр

1

Перелік питань для проведення заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання вимог законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, здійснення державного гірничого нагляду, які поширюються на всіх суб’єктів господарювання, визначений згідно з додатком 1 до цього Акта**.

2

Перелік питань для проведення заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання вимог законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, здійснення державного гірничого нагляду, які застосовуються лише до певної категорії суб’єктів господарювання (залежно від виду господарської діяльності, об’єктів, що експлуатуються, обсягу операцій, інших показників), визначений згідно з додатком 2 до цього Акта**.

3

Перелік питань щодо проведення заходу державного нагляду (контролю) з питань виявлення неоформлених трудових відносин, визначений згідно з додатком 3 до цього Акта**.

4

Перелік питань щодо проведення заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання суб’єктом господарювання (об’єктом відвідування) вимог законодавства про працю, визначений згідно з додатком 4 до цього Акта**.

5

Перелік питань для проведення заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання вимог законодавства про зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю, визначений згідно з додатком 5 до цього Акта**.

6

Перелік питань для проведення заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання вимог законодавства у сфері державного гірничого нагляду, під час розробки (ліквідації, консервації) родовищ корисних копалин та підземних споруд, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, визначений згідно з додатком 6 до цього Акта**.