Постановою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. N 211.
Наразі діє
Набрання чинності 16.05.2020
Тип документа
Постанова
Номер документа
377
Дата затвердження
14.05.2020
Дата вступу в дію
16.05.2020
Суб'єкт нормотворчості
Кабінет Міністрів України
Галузі
Адміністративне право
Постановою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. N 211.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 14 травня 2020 р. N 377
Київ
Про внесення змін до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. N 211
Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. N 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (Офіційний вісник України, 2020 р., N 23, ст. 896, N 30, ст. 1061) - із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 4 травня 2020 р. N 343, зміни, що додаються.
Прем'єр-міністр України
Д. ШМИГАЛЬ
Інд. 73
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 14 травня 2020 р. N 377
ЗМІНИ,
що вносяться до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. N 211
1. Підпункт 2 викласти в такій редакції:
"2) пересування групою осіб у кількості більше ніж вісім осіб, крім випадків службової необхідності;".
2. У підпункті 8:
1) в абзаці другому слова "виключно в магазинах, зокрема" замінити словами "у тому числі в";
2) абзац четвертий викласти в такій редакції:
"діяльності з надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках, у тому числі під тентами, на верандах, за умови забезпечення дотримання відстані не менш як 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більш як чотирьох осіб за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років), діяльності з надання зазначених послуг із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос за умови, що суб'єкт господарювання, який провадить таку діяльність, є оператором ринку харчових продуктів відповідно до Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", та за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук) і перебування відвідувачів, крім часу приймання їжі, у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, у тому числі виготовлених самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;".
Підписатися на Uteka:
Про нас:
Партнери:
© 2014-2024